Voeding
Poké bowl

Voor wie is Full Ivy?

Je bent hardwerkend en ondernemend. Je combineert dit met een druk privéleven en je houdt veel ballen in de lucht. Je werkt met passie en liefde voor je bedrijf. Ondanks het plezier in je werk, merk je dat je vaak moe thuiskomt, weinig energie hebt en moeite hebt met concentreren. Je geeft op dit moment meer dan dat je ervoor terugkrijgt. Het is tijd voor verandering.

Als werkgever vind je het belangrijk dat je medewerkers gezond en fit zijn én lekker in hun vel zitten. Jouw bedrijf heeft behoefte aan duurzaam inzetbare medewerkers. Ervaren jij en je medewerkers stress en onrust op de werkvloer? Valt er winst te behalen op het gebied van productiviteit, effectiviteit en nauwkeurigheid? Full Ivy helpt.

Meer informatie

Over Emily Drossaert

Als consultant Voeding en Gezondheid help ik ondernemers en bedrijven naar meer focus en energie op de werkvloer en meer balans in gezondheid en het werk- en privéleven. Hard werken en het draaiende houden van een onderneming mogen niet ten koste gaan van jezelf. We cijferen onszelf vaak genoeg weg voor succes, maar we bereiken juist meer succes als we goed voor onszelf zorgen. Jij bent tenslotte je bedrijf. Mijn doel is daarom om je kennis te laten maken met de vijf pijlers: voeding, rust, stressreductie, mindset en beweging. Ik begeleid je graag naar zakelijke groei door van je gezondheid een prioriteit te maken.

Emily Drossaert van Full Ivy

Ervaringsverhalen

Zij werkten al met Full Ivy samen

Emily heeft een workshop gegeven bij KlokGroep over gezond eten tijdens het thuiswerken in de corona pandemie. Het was een leuke en inspirerende workshop. Ik vond Emily vooral ook deskundig. Ze vertelt niet dat je iets moet doen, maar ze vertelt wat je kunt doen. Ze spreekt mooi, rustig, is relaxt en brengt haar verhaal prettig over.

Josta Kuijer
HR-manager KlokGroep B.V

Ik heb een kort coachtraject gevolgd en hierbij was de focus mijn (vegetarische) voedingspatroon en beweging. Ondanks dat ik al best veel weet over voeding en er bewust mee bezig ben heb ik nieuwe inzichten opgedaan bij Emily. Door in een ander ritme te gaan eten merk ik dat ik me veel fitter voel en mijn lijf rustiger aan voelt. Emily heeft me door haar kennis over voeding over een persoonlijke drempel heen geholpen waarvan ik altijd dacht 'dat kan ik niet'. Persoonlijk vond ik het ook heel fijn dat ze niets pusht en tegelijk jezelf wel concrete doelen laat benoemen.

Linneke Stoltenborgh
Talent Development

Emily vertelt met veel passie over het belang van gezondheid in alle vormen en maten. Na een mega interessante workshop besefte ik pas echt wat het belang was van zowel voeding als mentale toestand op het privé- en werkleven.

Eva te Brinke
FFContent

Gisteravond een presentatie meegemaakt over wat voeding met lichaam en vooral geest kan doen. Daaruit kwam een serie van tips waar ik vandaag meteen mee ben gestart. Emily brengt de informatie op een heldere en laagdrempelige wijze. Erg prettig.

Arjan Olsder
WEB WINGMAN

Ik vond mijn eerste sessie met Emily best spannend, maar tevens door haar open houding, vond ik het al snel makkelijk om mijn verhaal te doen. Emily voelde heel goed aan waar ik behoeften aan had. Ik dacht dat ik precies wist wat mijn problemen waren, maar Emily heeft mij laten zien dat mijn gedrag ergens anders vandaan komt, zoals bijvoorbeeld te weinig en te eenzijdig eten over de dag. Ik heb nog steeds dagelijks veel aan het advies van Emily.

Macy Nas
Stafsecretaresse vakgroep Kindergeneeskunde bij Radboud UMC

Blog berichten

Lees informatie over lichamelijke en mentale gezondheid. Kennis, weetjes en praktische tips, zodat jij zelf aan de slag kunt gaan met het creëren van een gezonde leefstijl.

Slaap
May 19, 2021

Verbeter leiderschap door goed slapen

Veel topmanagers slapen te weinig. Uit onderzoek van Nick van Dam en slaapspecialist Els van der Helm blijkt dat 43 procent van de topmanagers niet genoeg slaapt. Slaaptekort kan nadelige effecten hebben op het bedrijf dat ze leiden. In dit artikel lees je wat het belang is van voldoende slaap voor goed leiderschap.

Slaap
April 28, 2021

Succesvol ondernemen begint in bed

Slaap is een van onze primaire levensbehoefte. Ondanks dat slapen enorm belangrijk is leveren veel ondernemers hun nachtrust in om dag en nacht te kunnen werken aan hun onderneming. In dit artikel lees je waarom goed slapen van belang is om succesvol te kunnen ondernemen.

Volg Full Ivy op Instagram

Naar Instagram