Blog

Op deze blog lees je informatie over lichamelijke en mentale gezondheid. Kennis, weetjes en praktische tips, zodat jij zelf aan de slag kunt gaan met het creëren van een gezonde leefstijl.

Slaap
April 28, 2021

Succesvol ondernemen begint in bed

Slaap is een van onze primaire levensbehoefte. Ondanks dat slapen enorm belangrijk is leveren veel ondernemers hun nachtrust in om dag en nacht te kunnen werken aan hun onderneming. In dit artikel lees je waarom goed slapen van belang is om succesvol te kunnen ondernemen.

Voeding
April 28, 2021

Hoeveel koppen koffie mag ik per dag?

In Nederland zijn we dol op koffie. Uit onderzoek blijkt dat Nederlanders gemiddeld 2,4 koppen koffie per persoon per dag drinken. Er bestaat nog regelmatig wat verwarring of dat koffie slecht is voor de gezondheid. In dit artikel lees je wat de positieve en negatieve effecten zijn van koffie drinken.

Rust en ontspanning
April 28, 2021

Lekker slapen! Hoe belangrijk is het?

Hoe belangrijk is slaap voor ons lichaam en brein? Het belang van slapen wordt vaak onderschat, terwijl slaap een van de drie basisbehoeften van je brein is. In dit artikel lees je waarom slaap belangrijk is en wat de gevolgen zijn van slaapschuld.

Lifestyle
January 5, 2021

Van goede voornemens naar actie in 5 stappen

Herken je het? Ieder jaar begin je met volle moed aan je goede voornemens, maar aan het einde van de maand zitten ze al niet meer in je systeem. In dit artikel lees je wat je moet doen om je goede voornemens waar te maken.