Diensten

Begeleiding van Full Ivy bestaat uit een traject waar we aandacht besteden aan de juiste voeding voor je lichaam en brein, minder stress, een sterke mindset en meer rust, ontspanning en beweging.  

"Persoonlijk bloeien, zakelijk groeien"

Persoonlijke begeleiding voor blijvende gedragsverandering.

Het "Persoonlijk bloeien, zakelijk groeien" traject is een individueel en persoonlijk traject op maat. Je wordt drie tot zes maanden intensief begeleid middels één-op-één sessies. Het traject sluit aan bij jouw behoeften, waardoor de kans op blijvend resultaat wordt vergroot. Het traject is opgebouwd aan de hand van de vijf pijlers: voeding, rust, stressreductie, mindset en beweging.

Wil jij de meest succesvolle versie van jezelf worden? Lekker in je vel zitten, je gezond, fit en energiek voelen én productief en veerkrachtig zijn? Plan dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in.

Begeleiding op locatie
De individuele begeleidingstrajecten kunnen zowel online als op locatie plaats vinden. Bij voorkeur wordt het kennismakingsgesprek face-to-face uitgevoerd.

Ontdek werkwijze

Workshops

Full Ivy geeft workshops om jouw medewerkers te inspireren. Het doel van de workshops is het creëren van bewustzijn bij de medewerkers over persoonlijke gezondheid en de invloeden hiervan op de werkvloer. De medewerkers worden op de hoogte gebracht van een gezonde leefstijl en de voor- en nadelen van gezond en ongezond gedrag. Na de workshops zijn de medewerkers in staat een gezonde leefstijl na te streven.

De medewerkers gaan tijdens de workshops actief aan de slag met het aanleren van gezonde gewoontes. Ze krijgen inzichten in hun eigen gezondheid en leren om zelf de regie te nemen. Dit helpt jouw medewerkers om duurzaam inzetbaar te blijven.

De workshops zijn gericht op de vijf pijlers waar Full Ivy meer werkt. In overleg met de werkgever stellen we de juiste workshops samen om aan de behoeften van het bedrijf te voldoen. Wil je meer weten over de vormgeving, duur en de kosten? Plan dan een (telefonische) afspraak in.

Veelgestelde vragen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nullam orci, vel amet pulvinar posuere tristique. Tortor, nullam.

What Yoga Styles are Taught on Retreat?
What Yoga Styles are Taught on Retreat?
How Many People Assist the Yoga Retreat?
What is The Daily Itinerary in the Retreat?
Can we Book Extra Yoga Classes During the Retreat?
Can I Arrive Early or Stay Later After the Yoga Retreat Ends?

Klaar voor een hogere productiviteit, betere resultaten en meer balans?