Werkwijze

De missie van Full Ivy is om ondernemers en medewerkers vooruit te helpen. Dit doen we door je persoonlijk te laten bloeien. Samen gaan we op zoek naar de oorzaak van jouw hulpvraag. Op die oorzaak wordt de focus gelegd, zodat Full Ivy jou begeleiding op maat kan bieden.

Kennismaking

Het traject start met een kennismaking. Een kennismaking geeft beide partijen de mogelijkheid om te ervaren of de verwachtingen van het traject waargemaakt kunnen worden.

Intakegesprek + nulmeting

Na de kennismaking gaan we uitgebreid in gesprek. Dat noemen we het intakegesprek. We kijken naar hoe jouw situatie nu is, een nulmeting dus. Hoe staat het met je voeding, rust, stress, mindset en beweging? Aan de hand van die nulmeting kunnen we zien of je goed in balans bent, of juist niet helemaal en hoe het staat met je gezondheid. Deze informatie gebruiken we om een traject op maat samen te stellen dat perfect bij jouw behoeften aansluit. En dat zorgt voor een blijvend resultaat!

Programma voorstel

Op basis van het onderzoek wordt de intensiteit van het traject bepaald. Deze kan afhangen van de eventuele lichamelijke- en/of mentale klachten, de motivatie van de deelnemer en het huidige niveau waar de deelnemer zich bevindt. Aan de hand van de uitslag van het onderzoek en de intensiteit van het traject wordt er een programma voorstel ontwikkeld. Het voorstel wordt met de deelnemer besproken. Wanneer de deelnemer akkoord gaat met het voorstel wordt het traject definitief uitgewerkt.

Start project op maat

Het traject legt de focus op de pijlers die het meeste aandacht nodig hebben. We werken aan bewustwording, erkennen en herkennen, doelen stellen, tot actie komen en volhouden. Door middel van één-op-één gesprekken, opdrachten en challenges gaat de deelnemer aan zijn doelen werken.

Evaluatie

Tijdens het traject vinden er evaluatiegesprekken plaats. Wanneer nodig wordt het programma tijdens het traject aangepast om zo aan de behoeften van de deelnemer te blijven voldoen en om blijvend resultaat te garanderen. Aan het einde van het traject wordt er een eindmeting gedaan. De eindmeting maakt de vooruit gang van de deelnemer inzichtelijk.